Här kan du läsa mer om våra mönsterskyddade produkter. Har du frågor så tveka inte att kontakta oss här.


Det låga tornet
WO 1500

WO-tornet i normalt utförande, 150 cm höjd till trallgolvet. Levereras med två lösa extra-steg, en skjutbräda och monteringsanvis-ning. Ett monterat torn väger drygt 90 kg*.

Det höga tornet
WO 1980

WO-tornet i högt utförande, 198 cm höjd till trallgolvet. Levereras med två lösa extrasteg, en skjutbräda och monteringsanvisning.
Ett monterat torn väger drygt 100 kg*.

Titta in i BUTIKen! Titta in i BUTIKen!

Tornen är sektionsbyggda och levereras som fyra identiska tornsidor, ett trallgolv samt två extrasteg. En enkel användarmanual för hopsättningen medföljer också. Tornen monteras på plats utan verktyg på mindre än 15 minuter. Det är bra om man kan vara två personer :-)
Observera att i fuktigt tillstånd kan tornen väga upp till 20% mer än angivet ovan när träet drar åt sig vatten.

Sits
WO 2001

Sittpall (30 x 30 cm) i tryckimpregnerat trä som placeras på en diagonal sittbräda i tornet. Levereras med två gängade stavar och monteras utan verktyg. Sittbrädan och sittpallen väger tillsammans 6,5 kg.

Jordankare
WO 2002

Ett praktiskt och lättanvänt jordankare som säkrar ditt torn mot hårt väder. Slås ner i marken mitt under tornet och appliceras enkelt med medföljande spännband och vev.
 

Finns i vår BUTIK! Finns i vår BUTIK!

Sittbrädan kan monteras på en av två höjder och sitsen kan justeras till valfri position. 
Vi rekommenderar att tornen förankras för att de inte skall blåsa omkull. Våra jordankare ger ett bra fäste i de flesta jordar.

Äldre WO-torn

Vi har begränsat med reservdelar till äldre WO-torn (som använder med låsklotsar istället för fjädrande låsbleck). Kontakta oss för beställning och leverans.